Thee uit glas

Waarom drinken mensen thee uit glas en koffie uit aardewerk?

Vraag spreekt voor zich, lijkt me

Antwoorden: Thee uit glas

Avatar

Thee geeft een bruine aanslag in aardewerk (poreus) en deze is zeer moeilijk schoon te maken, thee blijft in een glas langer heet en kun je zien hoe sterk je thee is als het zakje erin hangt En veel mensen vinden thee uit een glas lekkere drinken
Koffie uit aardewerk heeft bovenstaande niet en drinkt dit beter en lekkere bij de meeste mensen
Goyah | 13-04-2007 21:09 0.0

Avatar

Een belangrijke reden om thee uit glass the drinken (vooral losse) is om de kleur van de brouwsel alswel de vorm van de bladeren te observeren. Dit maakt deel uit van de hele thee ervaring.

Ecther wordt thee wordt vaak ook gedronken uit aardewerk in theelanden zoals India en China. Dit is met name voor zwarte thee, pu erh thee en oolong thee. Witte thee en groene thee wordt meestal uit glas gedronken.

Bron: thee informatie pagina
Teasenz | 13-02-2014 03:45 0.0

Avatar

Omdat die mensen dom zijn en omdat ze niet weten dat koffie van thee en thee van koffie gemaakt wordt dom hè ik weet niet waarom die mensjes zo dom zijn
01-09-2014 14:37

Avatar

Thee wordt ook vaak uit aardewerk gedronken. Denk bijvoorbeeld aan Yixing theepotten die gebruikt worden voor puerh thee en donkere oolong theesoorten.
thee uit glas
Zie bijvoorbeeld deze video.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RDOLPzlcnJE[/youtube]
22-01-2016 04:10Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Thee uit glas