Paté maken

Paté: kopen of zelf maken?

Met de kerstdagen voor de deur vraag ik me af of ik zelf een paté zal maken of er eentje zal kopen. Zelfgemaakte paté is volgens mij veel lekkerder, maar nogal ingewikkeld en veel werk. Klopt dat?


Antwoord:
Zelf paté maken is niet onmogelijk maar echt gemakkelijk is het ook niet. Heb je de tijd en ben je niet bang voor een klein avontuur, doe het zeker! Doe het wel alleen niet kort voor de kerst, maar bijvoorbeeld een week eerder. Zo wordt de smaak er des te beter op en kan je mocht het misgaan altijd overnieuw beginnen. Tevens zou je ook kunnen kijken om een goede ambachtelijke slager op te zoeken welke de paté nog zelf maakt. De kwaliteit zal beter zijn dan wanneer je deze bijvoorbeeld bij de supermarkt koopt.

Eten

Antwoorden: Paté maken

Avatar

Zelf paté maken is natuurlijk meer werk dan er eentje kopen. Op deze site staan een aantal recepten:
http://www.webchef.nl/recept/vlees/pat%E9/
Prater | 16-12-2006 13:55 Spacer

Avatar

Zelf paté maken is niet onmogelijk maar echt gemakkelijk is het ook niet. Heb je de tijd en ben je niet bang voor een klein avontuur, doe het zeker! Doe het wel alleen niet kort voor de kerst, maar bijvoorbeeld een week eerder. Zo wordt de smaak er des te beter op en kan je mocht het misgaan altijd overnieuw beginnen.

Tevens zou je ook kunnen kijken om een goede ambachtelijke slager op te zoeken welke de paté nog zelf maakt. De kwaliteit zal beter zijn dan wanneer je deze bijvoorbeeld bij de supermarkt koopt.
Anoniem | 16-12-2006 18:51 Spacer

Reactie plaatsen
Hou mij op de hoogte van nieuwe reacties?

  

Gerelateerd aan: Paté maken