Versier tacktiek

Hoe kun je een ander versieren?

Het keyword voor uiterlijk is : verzorgd
Men hoeft niet per defenitie een afgetraind fitness-lijf te hebben. Veel vrouwen voelen zich onzeker met zo'n vriend en zullen snel jaloers worden hetgeen irritant is.
Maar het verspreiden van een onwelriekend odeur, het haar in een warrige bos dragen boven een 3 dagen baardje of het dragen van felgekleurde kleding met o'lilly motiefjes wordt doorgaans niet op prijs gesteld.
Merkkleding hoeft niet, meisjes die dit als vereiste op hun lijstje hebben staan, wilt u niet eens leren kennen.

2e punt: Het gedrag.

Dat u geen rare dingen moet doen in het bijzijn van een dame is triviale informatie, natuurlijk doet u normaal.

Heel belangrijk is dat men tijdens het versieren zoveel mogelijk zichzelf blijft, dit omdat het dragen van een 'masker' wel enige tijd is vol te houden, maar niet eeuwig. En het idee dat het meisje verliefd is op een masker i.p.v. jouw werkelijke 'ik' is niet erg leuk.
Verder is het ook oppassen geblazen met wat voor masker men aanneemt, sommige 'leugentjes' zijn nl makkelijk te controleren (bv: foto van iemand anders opsturen tijdens de chat, en vervolgens een afspraakje maken), en erg pijnlijk als ze achterhaalt worden.

Antwoorden: Versier tacktiek

Avatar

Lief glimlachen en flinke oogcontact
28-10-2007 20:45

Avatar

Jezelf zijn en oprechte interesse tonen...dus geen flauwe openingszinnen gebruiken en/of slijmzinnen. Be as natural as you can be!
Cengizzz | 05-11-2007 01:48

Avatar

Precies lief lachen en oogcontact
zelf doe ik altijd een beetje ondeugend en geheimzinnige antwoorden geven wat je op verschillende manieren kan opvatten gewoon sexy voelen het helpt altijd heb nog nooit een afwijzing gehad
Tienermoeder | 14-12-2007 12:19

Avatar

Neem slingers mee...hihi
19-12-2007 21:05

Avatar

Oogcontact, heb tijdens wiskunde 3 minuten oogcontact met een jongen gehad hihi, Natuurlijk goed verzorgd, merkkleding is no need, als het we l een need is voor da meisje is ze een bitch.
grappig, niet te opvalled, like "Hey schatje, kom je hier vaker?" dan krijg je alleen maar antwoorden "Ja ik woon/werk/zit op school hier."
Noem iemand naam vaker in een gesprek. niet zeurderig, maar gewoon. Dan heeft hij/zij het gevoel dat hij/zij bijzonder is
Raak hem/haar "perongeluk" een keertje aan. Draait hij/zij zich weg? No Change (Be sure dat hij/zij doorheeft dat jij het bent :P)
suc6 schatje!
01-10-2010 09:55Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Versier tacktiek