Grootste discotheek ter wereld

Wat is de grootste discotheek ter wereld?

Ik ben nogal gek op uitgaan en de discotheek kan mij maar niet groot genoeg zijn. Waar is dan eigenlijk de grootste ter wereld te vinden? Wie weet een leuke trip ;-)

Antwoorden: Grootste discotheek ter wereld

Avatar

Inderdaad. Privilege op Ibiza is de grootste discotheek ter wereld. En Ibiza is sowieso the place to be voor iemand die van uitgaan en extreme clubs houdt. Ik kom er net vandaan en heb nooit zoiets zieks meegemaakt. Echt gruwelijk.
14-09-2010 19:23 0.0

Avatar

DE GROOTSTE DISCOTHEEK LIGT OP HET EILAND IBIZA
07-06-2009 13:29

Avatar

Check ook eens de kleinste disco ter wereld:
De kleinste discotheek ter wereld opent haar deuren in het hart van de Sugar Factory: de toiletten.
Met maximaal 6 bezoekers, 25 cent entree, geen doorbitch maar een wc-jufvrouw, en een ritmisch oplichtende dansvloer staat Cllub Pipi samen met Resident DJ Dolly, garant voor een classic boogie woogie discoavond.

Initiatiefneemster Eva de Pleva heeft DJ Dolly, voormalig opblaaspop, omgeschoold tot super disco DJ en haar hiermee gered van een gedoemde toekomst.
Bij DJ Dolly kan je ouderwets een plaatje aanvragen, want door haar zijn alleen de beste en vetste discohits geselecteerd.
01-10-2010 10:11Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Grootste discotheek ter wereld