Oogmake-up verwijderen

Krijg je sneller rimpels als je je make-up niet goed verwijdert?

Na een avondje stappen heb ik soms echt geen zin om mijn make-up eraf te halen en duik ik mijn bed in. Vergroot dat de kans op rimpels?

Antwoorden: Oogmake-up verwijderen

Avatar

Het vergroot de rimpels niet maar het is niet verstandig om te doen. Snachts kipper je veel met je ogen waardoor make-up in je ogen kan komen. Dit kan irritaties geven en kan ontstekkingen veroorzaken en dat zou je niet willen.
Sanders | 17-09-2009 14:49

Avatar

Het feit dat je je gezicht niet schoonmaakt wil zeggen dat 's nachts als je huid rust en zich vernieuwd het alle troep van je avondje uit in zich opneemt ipv je nachtcreme. Je ziet er de volgende dag dus flink rot uit en het kost zeker een dag of 2 voor dit zich weer hersteld. Je zal er niet zo snel eerder rimpels van krijgen (behalve dan dat je je huid niet verzorgt) maar je krijgt er wel meeeters en al die smerige troep van.
Dus...toch maar even die extra 2 minuten nemen om je gezicht schoon te maken...en je tanden te poetsen natuurlijk.
CharlieP | 06-04-2010 12:44

Avatar

Nee je krijgt niet sneller rimpels, maar het is wel beter voor je huid. Je make-up komt doordat je beweegt in je slaap ook op je gezichtshuid en daardoor verstop je je poriŽn. Hierdoor kan je puistjes krijgen en littekens... Ook niet zo mooi.
Elseline | 11-06-2012 16:34Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Oogmake-up verwijderen