Vakantietips New York

Wat is beslist de moeite waard om te bezoeken in New York?

We gaan volgend jaar naar de VS en hebben drie dagen om New York te verkennen. Wat moeten we zeker gaan bezoeken? Waar moeten we absoluut naartoe?

Antwoorden: Vakantietips New York

Avatar

Dit is natuurlijk vrij afhankelijk van wat je zelf leuk vindt en jouw interesses. Sowieso zijn bezienswaardigheden zoals natuurlijk het vrijheidsbeeld, het Empire state building, Central Park en Times Square altijd leuk om te bezoeken. Daarnaast zou het mij persoonlijk leuk lijken om een keertje door Fifth Avenue (winkelstraat) te lopen of een keer naar Broadway te gaan.

In Broadway vind je daarnaast veel uitgaansgelegenheden, met name gericht op musicals. Ook de Brooklyn bridge zou je eigenlijk niet mogen missen, als je toch in New York bent. Als je geinteresseerd bent in kunst, zijn er nog verschillende musea die je kunt bezoeken zoals het Metropolitan Museum of Art. Er is in New York ongelofelijk veel te doen, en het hangt een beetje van jouw interesses af wat je leuk vindt.

Ook zijn er verschillende evenementen het hele jaar door, maar welk evenement er is als jij er bent is natuurlijk afhankelijk van wanneer je gaat.
Markus | 22-12-2006 14:19 0.0

Avatar

Bedankt! Deze dingen gaan we zeker in NY bekijken! Ik wil ook graag advies over wat we buiten NY, dus in de omgeving, moeten gaan bezoeken...
Amalia | 22-12-2006 14:28Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Vakantietips New York